Kategória:

Beta verzió - szerkesztés alatt

4 zseniális olasz étterem Eger szívében, ahová érdemes beülni.

Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük azokat az olasz éttermeket és pizzériákat, amiket bátran ajánlunk az olasz konyha rajongóinak. Legyen szó akár egy könnyed ebédről vagy romantikus vacsoráról, ezekben az éttermekben az izlelő bimbóitok jól fognak szorakozni.
4 zseniális olasz étterem Egerben

Mammamia étterem

“Kis étterem Eger belvárosában, mintha csak Olaszországban járnánk.”

Az olasz pizza és tésztafélék nagy rajongóiként egyik személyes kedvenc olasz konyhánk.

Az étterem hangulat zseniális, mert mindig igazi olasz vendéglátásban és életérzésben lehet részünk.

Az Olaszországból érkező személyzet és alapanyagok, az étterem egyszerű kedvessége, valamint elhelyezkedése, egyedi és utánozhatatlan atomszféraként járul hozzá a belváros pezsgéséhez.

Az Egri minaret közelében a Mecset utcában van, ahol kis szerencsével a parkolás is jól megoldható és a Dobó tér is egy könnyű sétával megközelíthető.

Pizza Brumbrum Világbéke

„Két stílusos vidéki étterem, egy példás összefogás és már terjed is a világbéke!”

A egri Macok bisztró csapata által kreált Brumbum lényegében büfé és a miskolci Pizza, Kávé, Világbéke szerelem gyereke ez az étterem, pizzéria vagy mi a fene.

Ebben az új kombinációban ugyan még nem próbáltuk a most újranyított éttermet, de a felmenőket már mind teszteltük. Ezért válogatásban is bátran ajánljuk és hamarosan Mi is meglátogatjuk ezt a vendéglátásra igen csak szakosodott egységet.

A Pizza Brumbum Világbéke az egri vár aljánál, a Dobó tér közvetlen közelében a Tinodi Sebestyén téren található, így egy történelmi séta remek zárása lehet.  

Il Padrino Pizza Club

„Nagyon régen ismerjük egymást, de ez az első eset, hogy most be is nézel hozzánk! Már az idejére sem emlékszem, hogy mikor ültél le egy kis pizzára! Félsz, hogy elkötelezett leszel?”

Egy falat Itália, egy kimondott pizzéria. A pizza választékot még salátákkal cizellálták, de semmi több.

A vendéglátóink itt magyarok, de prémium olasz alapanyagokból dolgoznak és a pizza kultúra 1991 óta a helyhez köthető, így kiválóságuk nem a véletlen műve.

A mediterrán hangulatot fokozza a Fazola Henrik utca képe, mely az egri vár alatt a Dobó tér közvetlen közelében van és autóval is könnyen megközelíthető.

Bar Italia

„Hagyományos olasz ízek a frissesség és a minőség harmóniájában.”

Tradicionális receptek alapján frissen gyúrt házi tészták és könnyed, modern tálalás jellemzi ezt az olasz éttermet. A számtalan pizza és tészta féle mellett főételek, könnyed saláták és csodás desszert költemények is vannak az étlapon, melyen az allergének is fel lettek tüntetve.

Nem is csoda, hogy az étterem instagramját böngészve a számtalan étel költeményt nézegetve megéhezik az ember. Ezek nem csak a képeken csodásak. A valóságban is szemet gyönyörködtetőek és ízletesek.

Az már csak extra feltét a pizza tetején, hogy mindezt közvetlen a Dobó tér nyüzsgésében rendelhetjük asztalunkhoz.